dissabte, 25 de febrer del 2012

Pere Reus Viver: per emportar-te el FLoM! posat


A la foto: Pere, Juanka, Alicia i Alba vestits amb dissents originals de camisetes by Llop®.



Pere Reus Viver (Palma, 1986) és el creador de la marca de camisetes Llop ®. És pintor i dissenyador, i combina diverses modalitats artístiques dins la seva obra. El 2011 es diplomà en l’especialitat de Disseny gràfic a l’Escola Superior de Disseny de les Illes Balears, on actualment estudia il·lustració.  La seva obra principal s'expressa a l'oli o amb acríl·lic, tot i que al carrer -i sobretot a la ciutat-, Pere Reus també hi desenvolupa les seves inquietuds artístiques pintant amb sprai. Gràcies a l'experimentació amb la serigrafia, des del 2009 ha dissenyat diverses camisetes en col·laboració amb  poetes i músics, de manera que la seva participació al FLoM! era imprescinidble. 

A nivell individual, River (pseudònim amb què signa els seus graffitis), ha estat present a les mostres Exposició camisetes. Biblioteca Can Torró. Alcúdia (2009) i Alcúdia Art 2011. Restaurant La Tapa.
La seva participació en exposicions col·lectives l'any passat va ser prou important; el 2011 vam poder veure obra seva a Col·lectiva il·lustració. Escola Superior de Disseny, Palma; Divisió. Biblioteca Can Torró, Alcúdia; i Art Brutal. Estació Intermodal, Palma.Col·lectiva il·lustració

Les col·laboracions més importants d'aquest artista plàstic -amb l'esperit arrelat al pop art, però obert i capaç de comunicar-se amb altres disciplines, han estat les següents:

Disseny de camiseta a partir d'un vers de Miquel Bauçà, PèlCapell


                
Disseny de camiseta per a un poema de Laia Martinez i Lopez


Disseny de 2 camisetes per a versos del poeta Pau Castanyer


I això no és tot! Pere Reus ha dissenyat la camiseta exclusiva del FLoM! 2012, que podeu adquirir com a recompensa a través de Verkami o al mateix festival, a la paradeta d'artistes.


»No us perdeu les camisetes de Pere Reus Viver al FLoM!: divendres 16, a les 19h, a la inauguració de l'exposició col·lectiva "paraula potinejada" i durant tot el festival.


…i si qualcú no es pot esperar a triar el seu model de camiseta, o té ganes de veure els seus graffitis sense moure's del sofà, pegau una ullada als enllaços d’aquí sota:

http://www.flickr.com/photos/perereusviver/
o a la pàgina de Facebook: LLOP



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada