diumenge, 19 de febrer del 2012

Live on març! Festival dels Mots


QUÈ VOLEM?

Plantegem un festival de dos dies durant els quals passaran per 2 escenaris, 2 sales d’exposicions i un espai de tallers, gairebé 50 artistes que vinculen la seva producció artística a la paraula en general.
Les principals propostes s’emmarcaran en la poesia, però també hi haurà música, arts plàstiques, audiovisuals i arts escèniques. A més, vos podreu animar a crear als tallers: paraula dita (fonètica, slam), paraula per a nins i nines, paraula musicada (orgànica, electrònica) i paraula vista.

Tot això divendres 16 i dissabte 17 de març de 2012 a Sa Possessió de Son Rossinyol (Mallorca), una masia del s.XVII gestionada per l’associació WD: el lloc ideal per la mescla d’urbanitat i natura, modernitat i tradició. 
PER QUÈ?

Creiem que en el marc de la crisi de valors, del capitalisme i de la institucionalització de l’art, hi ha un procés de creació alternatiu que es preocupa no només d’allò que es diu, sinó de com es diu i des d’on. Hem convidat creadors que innoven en la manera d'arribar al públic i són conscients que, allò que vol, és la cosa viva.


AMB QUINS DINERS?

Necessitem un mínim de 3.000€, per a poder pagar dignament les actuacions dels gairebé 50 artistes participants. A més, hem de pagar el projecte de disseny gràfic (by Alicia García), els equips i tècnics de so, vigilants i publicitat/marxandatge. 


COM?
A través de Verkami, podeu adquirir l’abonament de 2 dies per 15€ (50% de descompte respecte a l’entrada a taquilla) i, gràcies als patrocinadors privats, aconseguireu recompenses com llibres dels poetes participants dedicats, CDs dels grups que tocaran al festival, vinils del segell Bubota Discos, camisetes exclusives (by Llop), subscripcions a revistes de poesia, i fins i tot l’allotjament pel cap de setmana del festival… o un recital privat! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada