dimecres, 20 de març del 2013

pedrals i els nens eutròfics, bandarres poètics.




Els Nens Eutròfics és una banda de pop creada pel poeta Josep Pedrals. Materialitza la musicalitat dels versos sense cap mena d'impediment cultural, sense vergonya i sense concessions.

De l'erotisme i la burla fins a l'esoterisme i l'obscúria, tot un reguitzell de subgèneres literaris troben el seu to musical aquí, vestint-se de balada romàntica, de txà-txà-txà truculent o de superèxit dràstic. L'eclecticisme es fonamenta en les necessitats expressives particulars de cada peça que conforma el repertori.
El conjunt de tots els temes, cohesionat per un batec infantil pragmàtic, per una innocuïtat aparent, té l'aire d'una festa de pijames sense pijames. 


Els Nens Eutròfics, en directe, juguen fins a la sacietat, dirigint-se a la complicitat intel·ligent del públic, a les voluntats ocioses i a la fam d'harmonies i ritmes que demanen cos i ment. El respectable empatitza quan, amb delicadeses lúdiques, coparticipa en una falta de respecte disciplinada: tocs de metàfora sense eufemismes. 



»No us perdeu el concert d'Els Nens Eutròfics al FLoM! el vespre del dissabte 23 de març, durant l'espai de paraula cantada.

»Entrades a la venda a LiterantaDrac MàgicJarana Club, Pasatiempos i Bar Tres Bandas. 



EUTRÒFIC: dit de l'agent o substància que millora la nutrició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada