dissabte, 3 de març del 2012

al FLoM! també t'hi pots quedar a dormir!




Central Palma  és un alberg urbà situat al bell mig de la ciutat vella, a la plaça de Cuadrado, devora l’ajuntament. L'edifici és un antic convent de les Germanes Franciscanes de la Misericòrdia que va ser també una escola de nins i nines. I gràcies a la confiança dels seus propietaris en el festival, els dies 16 i 17 de març serà l'alberg del FLoM!

L’edifici ha estat reformat en gran mesura, per encabir-hi les comoditats més modernes (dutxes, cafeteria/bar, Wi-Fi gratuït, accés per a persones discapacitades, bugaderia, lloguer de bicis...), però ha sabut mantenir l'estructura i estil originals.

La plaça de Cuadrado és al barri de la Gerreria, on antigament hi hagué una activitat artesana frenètica, gràcies als gremis dels ollers i dels ferrers, i on hi havia un gran nombre de tallers d'ofici. Avui dia, i fruit d’aquest llegat històric, s’ha creat el Passeig de l´Artesania, al voltant de la plaça que du el mateix nom, i s’hi han instal·lat petits comerços i tallers d’artesans.

A la mateixa plaça, hi trobam l’edifici modernista de Can Barceló, revestit amb ceràmiques policromades, visita obligada d'aquells que estan preparats per enamorar-se de Palma.

En definitiva, CentralPalma és el youth hostel que el turista cosmopolita es mereix. Si no sou de Ciutat, no us ho penseu més!

»Consulteu les ofertes del CentralPalma per als assistents del FLoM! amb abonament anticipat, o aconseguiu l'estada de franc a través de www.verkami.com/projects/1422

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada