dimarts, 13 de març del 2012

ens visita The Marzipan Man... Live!




THE MARZIPAN MAN (l'home de massapà) és el personatge d'un conte que viu en un món màgic on els animals són protagonistes. De fet, viu sota un arbre, i dos conills li fan companyia. No surt gairebé mai, i des del seu amagatall escriu i escriu sense repòs. Les històries de The Marzipan Man ens transporten a un món d'encanteris i sorpreses, contes post-moderns plens de significats que quasi ningú arriba a copsar del tot. Entre altres coses, potser, perquè els canta en anglès.

Jordi Herrera, cantant i guitarrista de Satellites, fa de mèdium entre aquest home de massapà i el món real.En Jordi és mallorquí però ha viscut una pila d'anys a Londres. Explica que, un dia de pluja, prop del bosc de Salisbury, va topar amb l'home de massapà.

D'aquella trobada no en sabem gaire res més, però sí que a partir d'aleshores les cançons van anar prenent forma fins arribar a consolidr el repertori de "The Marzipan Man Stories", el disc debut d'en Jordi, en el qual interpreta en directe i amb els seus amics i amigues
(el nombre d'instrumentalistes va variant: entre dues i vuit persones, amb pianos, arpa, contrabaix, violí, cors o allò que tinguin a mà). 

The Marzipan Man serà amb nosaltres al FLoM!, però després ja l'esperen a Palerm, Sicília i al festival SOS 4.8 de Múrcia.



»No us perdeu el directe de The Marzipan Man al FLoM!: divendres 16, a partir de la 1:00h, paraula en concert!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada