diumenge, 11 de març del 2012

la música útil de Miquel Serra

Miquel Serra

Miquel Serra (compositor i veu) s'acompanya de la banda formada per  Simó Femenies (baix), Jorra (guitarra solista) i Miquel Perelló (bateria). 

Aquests quatre manacorins són ara mateix la sorpresa de l'any per a molts crítics musicals i també han volgut ser al FLoM! Tal vegada perquè les seves cançons s'han d'escoltar: volen dir, diuen i se senten.

El segell Bubota Discos, el destaca com a «un dels autors més brillants de les illes i un dels secrets més ben guardats de l’escena manacorina. Miquel Serra va publicar fa un temps el meravellós Opilions, seguit per l’EP Música útil. A la seva música hi podem trobar traces dels Animal Collective més juganers i infantils i una cama de folk mediterrani realment personal.» 

Els temes publicats amb Bubota varen esser enregistrats per Toni Toledo al seu petit estudi casolà del Camp de Tir i a l’edició digital s’hi inclou un tema extra.

Tot i que com a banda, fa poc que han començat i, per tant, han pujat encara a pocs escenaris, en Miquel ja havia autoeditat qualque disc. Per això, des del FLoM! estem contentíssims de poder presentar-vos-el en directe, i gairebé en exclusiva.


»No us perdeu el concert de Miquel Serra al FLoM!: divendres 16, a les 22h, paraula en concert!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada