diumenge, 11 de març del 2012

l'electrònica, a Mallorca, la punxen els Velvetine





Velvetine Colectivo va néixer amb la intenció de donar sentit a la pació comuna de tres amics per la música electrònica. Així, el 4 de novembre del 2006, Gondar, Octobot i Albert.O es van decidir a llançar-se a la piscina de l’organització d’esdeveniments a  Mallorca.




GONDAR

OCTOBOT
               

ALBERT. O

 

Velvetine Colectivo enfoca la seva activitat des de l’electrònica i vers totes les vessants: house americà, deep, detroit, dub-techno, electro, funk i drum and bass. La seva filosofia consisteix a apostar, col·laborar i treballar amb artistes emergents ( djs, artistes visuals i grups de música) que facin feina des de l'underground però amb qualitat.

El projecte Velvetine ha organitzat, durant aquests 5 anys, esdeveniments tan destacats com Back to Detroit Techno!, Velvetine Club o el Festival Exposono, en els quals han demostrat la seva intenció cultural i el desig de tocar totes les disciplines creatives. Com veieu, són uns dels imprescindibles del FLoM! Are you ready?


»No us perdeu les sessions dels DJs de Velvetine Colectivo al FLoM!: divendres 16, a partir de les 3:00h, "paraula punxada" amb Albert.O - Octobot - Gondar fins que la poesia aguanti!

ENTRADES A: 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada